Kηρήθρα που μας επιτρέπη να τρυγήσουμε χωρίς να ανοιξουμε τη κυψέλη

Kηρήθρα που μας επιτρέπη  να τρυγήσουμε  χωρίς να ανοιξουμε τη κυψέλη
Kηρήθρα που μας επιτρέπη  να τρυγήσουμε  χωρίς να ανοιξουμε τη κυψέλη Kηρήθρα που μας επιτρέπη  να τρυγήσουμε  χωρίς να ανοιξουμε τη κυψέλη
€25,00 
Κωδικός SKU: 421 
διαθεσιμότητα Σε Στόκ
Ποσότητα: 85 τεμάχια
Ποσότητα:  
Προσθήκη για σύγκριση | Προσθήκη προϊόντος στην Wishlist

Kηρήθρα που μας επιτρέπη να τρυγήσουμε χωρίς να ανοιξουμε τη κυψέλη

 https://www.youtube.com/watch?v=cKoCcRooFDg

κηρήθρα που μας επιτρέπη  να τρυγήσουμε  χωρίς να ανοίξουμε τη κυψέλη

Οι ειδικοί του αριθμού των αποικιών μελισσών είναι σε σοβαρή μείωση καταγράφεται στη γη και το «σύνδρομο που είχε καταστραφεί αποικίες μελισσών", λέει το όνομα είναι δεδομένη. Οι μέλισσες, το μέλι έξω από την παραγωγή διαρκή οφέλη για να μετρήσει, να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην επικονίαση των φυτών. Έτσι, προκαλεί ανησυχία παρακμή των μελισσών. Αυτό είναι για την πρόληψη της μείωσης αυτής και να διευκολύνουν το έργο του μελισσοκόμου, μια σημαντική ανακάλυψη επιτεύχθηκε στην Αυστραλία. Cedar Anderson και Stuart Anderson, η νέα κυψέλη σχεδίαση που αποκαλύπτει ένα βαθμό καινοτομίας στην επανάσταση σε αυτόν τον κλάδο. Anderson οικογένεια πατέρας και γιος, η εφεύρεση επιτρέπει το μέλι να ρέει από τη βρύση χωρίς να ανοίξετε η ομάδα έχει προσελκύσει την προσοχή σε όλο τον κόσμο. Stuart Anderson, σκέψη στη διαδικασία του ανοίγματος μέλι στην κυψέλη είναι ότι οι μέλισσες είχαν διαταραχθεί πολύ απαιτητικό και ταυτόχρονα, χάρη σε ένα νέο σύστημα και την ευκολία, καθώς και να εξηγήσει τη φύση συχνά αναπτύσσουν μια πιο κατάλληλη μέθοδος εξαγωγή μελιού.

Πώς λειτουργεί το σύστημα;

Ευφυής εφεύρεση, είναι δυνατόν χάρη στην ειδική σχεδίαση της κηρήθρας. Combs καθίστανται μερικώς συμπληρώνονται από το υπόλοιπο των κυττάρων κερί των μελισσών. Κύρια είναι το άνοιγμα των κυττάρων με τη μετατροπή ενός λεπτού σωλήνα εισάγεται από ένα από τα ενδιαφέροντα κυψέλη. οι βασικές πτυχές αυτού του σωλήνα, συστροφή 90 μοιρών και το μέλι αρχίζει να ρέει από το άνοιγμα των κυττάρων. Χάρη στο σύστημα αγωγού τοποθετείται μεταξύ των κυττάρων παρέχονται ευκαιρίες για να συλλέξει μέρος μέλι. Καθώς γυρίζετε το νερό από την ίδια βρύση. Μελίσσια στο κάτω μέρος της τοποθετώντας τις βρύσες που ρέει μέλι, αυτο-γεμάτο βάζο. Έτσι, πολλοί μελισσοκόμοι έχουν εφευρέσεις που έχετε αποθηκεύσει το πρόβλημα, είναι επίσης σωθεί από μέλισσες, επίσης, να διαταραχθεί. πρόσληψη μέλι σταμάτησε μετά το κλείσιμο του κυττάρου γυρίζοντας πίσω τα βασικά μέλισσες σωλήνα και το μέλι, είναι δυνατόν να πληρωθεί με τη συμπλήρωση των ίδιων των κυττάρων. Η προώθηση γίνεται περιγράφεται ως όνειρο των νέων προϊόντων μελισσοκόμος. Αυτή η δοκιμή πολλοί μελισσοκόμοι, "Αυτό είναι πραγματικά μια επανάσταση." Δεν κρύβουν την έκπληξή τους λέγοντας. Αυστραλιανή μελισσοκόμοι, κυψέλη πρωτότυπο με το ποσό που έχει εισπραχθεί σχεδιάζει να ξεκινήσει μια σειρά από την επέκταση της παραγωγής.
"Μπορούμε να κάνουμε τη μελισσοκομία χωρίς ποτέ να ανοίξετε την κυψέλη;" Ο πατέρας και γιος στο δρόμο με το ερώτημα, σχεδίασαν νέα κυψέλη μοντέλο προσπάθησε στη δική τους γη. Σχεδιασμού, το μέλι μέσα στην κυψέλη όταν ζητηθεί μέσω ενός συστήματος βρύση και παρέχει έλαβε ως επιθυμητό. Εκτός από αυτό, το εσωτερικό του χιτωνίου μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς από το εξωτερικό. Έχει συνήθως 8-10 κηρήθρα σε μια κυψέλη. Με ένα κουβά clamshell έκανε τρύπες στο μπροστινό μέρος της υπόθεσης και το ύψος των μελισσών μπορεί να δει και να ελέγχονται. Το μέλι, όταν είναι έτοιμο για να ληφθούν μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς. Για κάθε κηρήθρα, η οποία είναι ξεχωριστά βρύσες κλειστές όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί. Εφευρέτες, 20 kg ενός χιτωνίου. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί να πάρει το μέλι. Cedar Anderson και Stuart Άντερσον σχεδίασε το νέο μοντέλο για την παραγωγή του μελισσοκομικού Indiegogo Η εκστρατεία έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει κεφάλαια άνω των $ 6 εκατομμύρια. Στην πραγματικότητα, ο πατέρας και ο γιος είχαν στόχο στα 70 χιλιάδες δολάρια σε 42 μέρες, αλλά εφηύρε ο κόσμος τους μελισσοκόμους και τους οικολόγους θα προκαλέσει αρκετά ενδιαφέρον, η στήριξη ήρθε από όλες τις πλευρές. Η εκστρατεία, η οποία διαρκεί μέχρι τον Απρίλιο του 5 Συνδρομή συνεχίζεται σε πλήρη ταχύτητα.


Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν


Γράψτε Κριτικές

ΠαρακαλώΠαήστε εδώ για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να γράψετε κρητική

clear-bug-div
Πες το σε ένα φίλο
 
Πες σε κάποιο γνωστό γι\'αυτό το προϊόν.