Μελισσοκομικη ζυγαριά με SMS

Μελισσοκομικη ζυγαριά με SMS
Μελισσοκομικη ζυγαριά με SMS
€350,00 
Κωδικός SKU: 343 
διαθεσιμότητα Σε Στόκ
Ποσότητα: 15 τεμάχια
Ποσότητα:  
Προσθήκη για σύγκριση | Προσθήκη προϊόντος στην Wishlist

Μελισσοκομικη ζυγαριά με SMS

 Μελισσοκομικη ζυγαριά με SMS 

Γιατί να αποκτήσει κανείς τη συγκεκριμένη  ζυγαριά ; 
Η μελισσοκομική ζυγαριά στην εποχή μας είναι αναμφίβολα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μελισσοκόμο.
Από την αυξομείωση του βάρους της κυψέλης  και την εξωτερική θερμοκρασία  καθημερινά πληροφορούμαστε  την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται  το μελισσοκομείο μας. Ακόμη και την εποχή του χειμώνα η πληροφόρησή μας για το βάρος  της κυψέλης  και την  εξωτερική  θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντική.
Λαμβάνοντας στο κινητό μας ένα απλό μήνυμα που  κοστίζει μόνο λίγα  λεπτά του ευρώ, αποκτάμε μια πλήρη εικόνα του μελισσοκομείου μας, όσον αφορά την εξωτερική θερμοκρασία και το βάρος της κυψέλης. Αξιολογώντας λοιπόν το εκάστοτε μήνυμα κρίνουμε, αν είναι απαραίτητη μια επιθεώρηση και αν θα πρέπει να πάρουμε άδειες κηρύθρες ή τροφές.
Κατά συνέπεια ελαττώνουμε τις επισκέψεις εξοικονομώντας  όχι μόνο χρήματα αλλά κυρίως πολύτιμο χρόνο αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις.
Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε ένα μελίσσι «δείκτη», ώστε να  μεταφέρουμε τα μελίσσια  μας την κατάλληλη χρονικά στιγμή, δίχως να χάσουμε νεκταροέκκρισεις ούτε μια μέρα!!!  Ακόμη και ένα (1) κιλό να κερδίσουμε από κάθε κυψέλη,  το όφελος συνολικά είναι  σημαντικό.
Ο κάτοχος της ζυγαριάς  προβαίνει στις απαιτούμενες ρυθμίσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες λειτουργίας και χρήσης  και ορίζει την ώρα αποστολής του μηνύματος και την συχνότητα (ακόμα και κάθε ώρα). Η  ζυγαριά έχει τη δυνατότητα αποστολής  μηνυμάτων  SMS σε έως και πέντε παραλήπτες, δίνοντας την ευκαιρία σε φίλους μελισσοκόμους να συνεργαστούν και να ανταλλάσουν πληροφορίες για την κατάσταση του μελισσοκομείου τους. Με τον τρόπο αυτό, αν καθένας από αυτούς  έχει τα μελίσσια του σε διαφορετική περιοχή, θα μπορεί  να έχει  πλήρη  εικόνα  μελισσοκομείων και σε άλλες περιοχές.
Τεχνικές  προδιαγραφές 
GSM Quad band
Μετταλικη κατασκευή  : 40x 49 x 16 cm
Μέγιστο βάρος : 100 Kg με ανάλυση  10g
Περιβάλλον εργασίας : -10C to +50C
Αυτονομία μπαταρίας 12 μήνες / 1 μήνυμα την ημέρα
Μπαταρία  12V, 7 Ah  (περιλαμβάνεται)

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν


Γράψτε Κριτικές

ΠαρακαλώΠαήστε εδώ για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να γράψετε κρητική

clear-bug-div
Πες το σε ένα φίλο
 
Πες σε κάποιο γνωστό γι\'αυτό το προϊόν.